teisipäev, 5. märts 2013

Koorene kanapasta

Maitsev pasta, mis valmib kiirelt ning mille tegemiseks pole palju komponente vaja. Kogusest jätkub 4-le.

Vaja läheb:
  • 400g pennesid
  • 300g kanafileed
  • Väike vahukoor
  • 1 merevaik
  • 2 tomatit
  • 1 paprika
  • 2 küüslaugu küünt
  • Veidike porrut
Valmistamine:  Pane makaronid keema. Kuumutada kastrulis õli ja lisada juurde küüslauk ning porru. Kuumutada veidi ja lisada tükeldatud kana. Pruunistada kana ning maitsestada (broilerimaitseaine ja karriga). Kui kana hakkab juba valmis saama lisada tükeldatud paprika ja tomat. Kuumutada ja lisada koor. Segada ja lisada umbes pool merevaigust (oleneb. kui paksu kastet soovite). Maisestada soola ja pipraga. Makarone tasub kindlasti keeta soolases vees (öeldakse, et vesi peaks olema umbes sama soolane kui merevesi) ja potile kaant mitte peale panna. Kui penned on valmis, valada ära vesi ja segada kokku kastmega. Serveerida ja lisada parmesani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar